Remeo erbjuder avancerad andningshjälp och intensivvårdsnära rehabilitering i en lugn och ombonad miljö.

Ditt team, som arbetar för din individuella, medicinska rehabilitering består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, kurator och medicintekniker.

Hos oss står du i centrum för planeringen av din egen, individuella vård och av aktiviteter. Vi centrerar våra aktiviteter kring dig som person. Teamet runt dig samarbetar hela tiden med dig och dina anhöriga. Här är glädje och engagemang en viktig del av din väg tillbaka till din vardag.

Trygg utskrivning

Under vårdtiden hos oss undrar du kanske vad som händer sedan? Då kan det vara skönt att veta att vi redan från första dagen börjar planera och noga förbereda resurser och utrustning för att du ska kunna återvända till en säker och kontrollerad hem- eller vårdmiljö. Av erfarenhet vet vi vilken betydande roll anhöriga har.  Vi utbildar därför både anhöriga och, för de som behöver, personliga assistenter så att alla kan känna sig lugna och trygga inför utskrivningen.

Vi håller till i lugna, vackra Sköndal söder om Stockholm. Våra medarbetare bemödar sig om en hemtrevlig miljö i våra lokaler, vilket bidrar till att ge de bästa förutsättningarna för att stabilisera och förbättra din hälsa.

Vi är lyhörda för dina och dina anhörigas behov. Det stärker självkänslan och viljan till ett självständigt liv. Du är alltid i centrum för ditt team.

Har du frågor? Önskar du ytterligare information?

Klicka här för att mejla oss.